Zwembad

  • Geniet van het grote, gemeenschappelijke zwembad om eens echt te ontspannen. Vanuit het zwembad heb je een fantastisch uitzicht op de prachtige omgeving. 
  • Een paar slagen in het heerlijke water zal u zeker goed doen en u compleet laten relaxen. In de zomer kunt u er heerlijk uitrusten op de ligstoelen.
  • Rechtstreekste toegang tot zee en strand

 

Nog meer water om te ontdekken in Calpe

Las Salinas de Calpe

Hier kunnen bezoekers onverwachte landschappen ontdekken. Flamingo's, ooievaars, grote aalscholvers, eenden, meeuwen met zwarte rug, zijn enkele van de vele trekvogels die door deze natuurlijke site komen.

Watersporten

Als je van avontuur houdt, kun je op de stranden van Calpe adrenaline opdoen door activiteiten te doen zoals windsurfen, kitesurfen, flyboard, waterski, wakeboard en nog veel meer.

Stranden

Dertien kilometer kustlijn met baaien en stranden om volop van de zee te genieten. Ideaal voor zowel watersporters als voor de liefhebbers van baaien met fijn zand en kristalhelder water.

Duiken

Zeker in de buurt van de Peñon de Ifach in Calpe kun je goed duiken. Zowel in diep en ondiep water zodat je ook heerlijk ontspannen kunt snorkelen. Het water biedt over het algemeen uitstekend zicht (10-40m) .